Rörinspektion Stockholm
Cykelvasan

När man drabbas av dåliga rör

Har du arbetat hemifrån under pandemin? Det är många som har märkt att de har fått mer tid över för träning när det har börjat arbeta hemifrån. Och det är ju positivt! Det är bara det att under pandemin hade man ju inte riktigt lust att gå till gymmet direkt, istället fick det bli träning i skog och mark. Och efter ett tag är det ju lite trist att alltid behöva träna ensam. Under våren och sommaren, när smittspridningen var lägre så kunde man springa tillsammans i löpspåret. Men under höst- och vintermånaderna gick det inte lika bra.

Om man har stillasittande jobb hemma

Har du ett stillasittande arbete? Det gäller då att ha en bra arbetsställning hemma. Antingen så att du kan stå och arbeta, och så sätta dig emellanåt. Här är variation det viktigaste. Har du dessutom möjlighet att ha ett gåband där du arbetar, så är det ännu bättre! Att gå medan man jobbar är bra av flera orsaker. Både rygge och mage mår bättre av att du går och rör på bål och rygg. Men även hjärnan mår bra av att du rör dig under en längre tid.

Låt dig inte distraheras

Många låter sig distraheras av saker som de upptäcker där hemma. Plötsligt ser de sina slitna golv och tapeter och börjar renovera hemma. Det är ingen bra idé. Nej, snarare en dum idé eftersom det gör att du jobbar mindre hemma än om du hade varit på plats på jobbet. Så även om du upptäcker alla saker som behöver åtgärdas är det mycket bättre att anlita professionella hantverkarfirmor till renovering av olika saker hemma som till exempel rörinspektioner i Stockholm eller byte av ventiler, byte av inredning i kök eller badrum – allt sådant som det är bäst att professionella hantverkare gör åt dig hemma. Se bara upp så du inte distraheras allt för mycket av att hantverkarna dyker upp!

1 svar på ”När man drabbas av dåliga rör”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.